Inschrijven

Inschrijven voor schooljaar 2022-2023:

We werken dit schooljaar terug met persoonlijke rondleidingen. Via deze link is het mogelijk om een rondleiding te reserveren op een moment dat voor jullie past. De dag van de afspraak zullen jullie dan uitleg krijgen van een vakleerkracht en zal er op het einde de mogelijkheid zijn om in te schrijven. Leerlingen die interesse hebben in dierenzorg vanaf het 3de jaar worden ook verwacht voor een rondleiding op onze schoolhoeve.

Voor leerlingen die interesse hebben voor het 1ste jaar hebben we naast deze momenten ook nog een Info-avond. Hieronder kan je daar meer info over vinden.

Info-avond voor 12-jarigen:

Op 18 maart gaat onze info-avond voor het 1ste jaar door. Het is ook hier mogelijk om een persoonlijke afspraak te reserveren. Op de info-avond starten we met een algemeen infomoment, daarna krijgen jullie een individuele rondleiding door leerkrachten die lesgeven in de 1ste graad. Op het einde wordt er dan nog een drankje aangeboden en is er de mogelijkheid tot inschrijven.

Wat breng je mee naar een inschrijfmoment?

- Je identiteitskaart

- Het laatste rapport

- De BASO-fiche (enkel voor leerlingen die uit het lager komen.

- Attesten ifv dyslexie, dyscalculie, ondersteuning,... (enkel indien van toepassing)

 

Enkel je identiteitskaart is nodig om de inschrijving te voltooien. De andere documenten helpen ons om de juiste beginsituatie in te schatten zodat we van de eerste keer een vlotte start kunnen nemen!

Boekenverkoop:

Bij een inschrijving voor volgend schooljaar worden alle boeken door de school besteld. Eind augustus gaat dan onze boekenverkoop door waar de leerlingen hun boeken en laptops komen halen. Eenmaal de precieze data en planning geweten zijn zal deze hier vermeld worden.