VABI zamelt geld in voor goede doelen

Op 13 februari organiseerde de werkgroep pastoraal een solidariteitsdag voor verschillende goede doelen uit de regio. Er werden heel veel acties en activiteiten op stapel gezet om geld in te zamelen. De leerlingen van de eerste graad bakten wafels en maakten bloemstukjes ten voordele van Broederlijk Delen. Er waren leerlingen die komaf maakten met het zwerfvuil op de campus en in verschillende straten van Roeselare. De oudste leerlingen stonden voor de uitdaging om zelf een project of goed doel uit te kiezen. Er waren leerlingen die hielpen in het Mannahuis of in een rusthuis. De vijfdes organiseerden een lesmarathon volgen ten voordele van de Vrienden der Blinden (organisatie voor blindgeleide honden). De leerlingen van 6TSO Landbouw gingen als bedrijfshulp aan de slag in een tuin- of landbouwbedrijf.

Vier leerlingen van 6TB organiseerden voor Make-a-Wish een helikoptervlucht. Thomas Lefevere (jongste helikopterpiloot van het land) vloog zelf met de helikopter en zorgde samen met zijn klasmakkers voor een onvergetelijke dag voor de zieke kindjes!

In het totaal zamelden de leerlingen van VABI maar liefst 6750 euro in! Proficiat aan alle leerlingen en leerkrachten voor hun grote inzet en enthousiasme!

0 Points