Bedankt voor uw interesse in onze school!

Op vrijdag 23 april 2021 organiseerden wij een digitaal kennismakingsmoment voor geïnteresseerde leerlingen van het eerste jaar en hun ouders.
De inschrijvingen voor het digitale infomoment zijn afgesloten. Ook de rondleidingen op 24 april zijn volzet. Geen nood, je kan nog altijd een schoolbezoek aanvragen tijdens de maanden april, mei en juni.
Het inschrijvingsformulier daarvoor vind je hier.

We laten u via een presentatie en enkele filmpjes kennis maken met de organisatie van het eerste jaar A- en B-stroom, met de verschillende keuzevakken.

Tijdens de sessie kan u via de chatfunctie vragen te stellen. De vragen die voor alle kandidaat-leerlingen en ouders van belang zijn worden op het einde van het infomoment beantwoord, voor het antwoord op meer individuele vragen nemen we achteraf contact met u op.

We maken een onderscheid tussen de presentatie voor 1B en die voor 1A. Leerlingen die op 1 september starten in 1B behalen eind juni het getuigschrift basisonderwijs nog niet, de andere leerlingen starten in 1A. Indien u hierover vragen heeft, kan u ons opbellen.

U kan de presentatie volgen om 18u en om 19.30u. Houdt u er rekening mee dat een sessie ongeveer 45 minuten duurt?

De infosessie zal doorgaan via Microsoft Teams. U krijgt uw persoonlijke uitnodigingslink op dinsdag 20 april in uw mailbox, samen met een korte handleiding over het gebruik van Microsoft Teams.

We hopen dat we u, na dit digitale infomoment, ook nog mogen ontvangen voor een fysieke rondleiding op onze school. Zo kan uw zoon/dochter al eens van dichtbij zien waar de lessen doorgaan, hoe de speelplaats eruit ziet, waar er gesport wordt, waar er ’s middags gegeten wordt, … en kan er individueel uitleg gegeven worden op maat van uw zoon of dochter. U kan uw kind op dat moment ook inschrijven.

We organiseren deze rondleidingen vanaf zaterdag 24 april.
Om een moment te reserveren, belt u naar het secretariaat van de school (051 26 47 14).

Ondertussen kan je de klasniveaus en keuze-uren van het eerste jaar bekijken op onze website: de infosite eerste graad