Leerlingen organiseerden hondenwandeling ten voordele van ‘BLID’

Zondag 3 mei organiseerden drie leerlingen van het vijfde jaar dierenzorg samen met hun ouders en leerkracht, een schoolproject ten voordele van BLID. Via folders, kranten en het internet kondigden de leerlingen hun schoolproject aan.

Door het wisselvallige weer in het binnenland en aan de kust, konden Elien, Glynis en Jana toch rekenen op meer dan honderd inschrijvingen voor hun hondenwandeling, die ze als schoolproject hadden ingericht. Ook de aanwezige leerkracht die het project kwam opvolgen, was vol lof over de prestatie van de leerlingen.

s6005321

De leerlingen hadden alles voorzien, bij de inschrijving waren drinkbakjes geplaatst voor honden en werden poepzakjes verdeeld voor onderweg. De deelnemers en hun honden genoten van een fijne uitgestippelde wandelroute en een frisse zeelucht. De tocht begon door het domein Raversijde, liep over de zeedijk en door de duinen van Mariakerke

raversijde

Elien, Jana en Glynis waren dan ook fier dat ze met hun schoolproject een bedrag van 475 euro konden overhandigen aan BLID, die ze hadden uitgekozen als “goede doel”.

0 Points


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.