Woensdag 28 augustus 2019

AFHALEN SCHOOLBOEKEN in studiezaal gebouw W en aansluitend PASSEN PRAKTIJKKLEDIJ

  • 1ste jaars:                    8.30u – 09.45u
  • 2de jaars:                     9.45u – 10.45u
  • 3de jaars:                  10. 45u – 11.45u
  • 4de jaars:                  13.15u – 14.15u
  • 5de jaars:                  14.15u – 15.15u
  • 6de en 7de jaars:     15.15u – 16.15u

De boeken, de praktijkkledij en de turnkledij dienen ter plaatse betaald te worden. Dit kan contant of met bancontact.

Boeken
Elke regelmatige leerling heeft bij het begin van het schooljaar alle boeken die hij/zij nodig heeft om de lessen van zijn/haar studierichting te volgen. Op het einde van het schooljaar of bij inschrijving krijg je de kans om de nodige boeken en het nodige materiaal te bestellen.

Op 30 augustus kom je de boeken ophalen. Je betaalt ter plaatse (bancontact aanwezig). Als je leerboeken tweedehands wil aan- of verkopen, kan je dit met jongere of oudere medeleerlingen afspreken.

Wie op 30 augustus verhinderd is, kan de boeken op de eerste woensdag van september aankopen (om 13.15u voor de leerlingen van de eerste graad en bso, om 15u voor de leerlingen van de 2de en 3de graad tso). Dit is het enige moment waarop een extra boekenverkoop georganiseerd wordt.

De boeken behandel je met zorg. Op de eerste pagina van elk leerboek schrijf je onuitwisbaar je naam en voornaam, je klas, het lopende schooljaar en de prijs die je voor dat boek betaalde.

Kledij (praktijk, turnen)

De leerlingen die praktijklessen hebben, dragen een overall of werkbroek met vest. Je kunt ook een VABI-trui aankopen. Veiligheidsschoenen zijn verplicht. Alle praktijkkledij kan op school aangekocht worden en is voorzien van jouw naam en het VABI-logo. Je kunt de kledij passen op de dag van de boekenafhaling in augustus. Turnkledij bestel je tijdens de eerste turnles bij de turnleerkracht. Je krijgt een t-shirt met VABI-logo en een turnshort.